Kostenloos Hosten - Uw gratis kwaliteits hosting

Kennisbank

Catch All Email functie

Via uw Cpanel kunt u de Catch-All functie instellen.

De Catch-All zorgt er voor dat alle email die naar uw domein wordt gestuurd in 1 mailbox terecht komen.

Zolang de email bestaat uit: @uwdomeinnaam.nl zal deze geaccepteerd wordt.

Elke willekeurige tekst voor het @ is dus toegestaan.

willekeurigetekst@uwdomeinnaam.nl is dus een geldig emailadres en komt dus in uw mailbox

dezetekst@uwdomeinnaam.nl komt ook in de mailbox.

willekeurigetekst@anderdomein.nl heeft niet uw domeinnaam achter het @ staan.

ook als uw domeinnaam verkeerd getypt wordt (uwdomeinnaaam.nl) ontvangt u de mail niet.